Oferta TEAMBUILDING

Oferta TEAMBUILDING

Hotel Relax*** are 21 camere din care 14 camere DBL/TWIN pentru 2 persoane și 7 garsoniere cu un pat matrimonial și un pat extensibil. Astfel capacitatea noastră cu câte 2 persoane cazate în camere/garsoniere este 42 persoane, sau maxim 49.

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri oferă un meniu a la cart cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteți simți relaxat cu preparate culinare și băuturi atent selecționate, într-o ambianță elegantă și comodă.

Sala noastră de conferințe este ideal pentru diferite organizări de meetinguri profesionale în cadrul firmei, conferinţe, treninguri şi întruniri de parteneriat.
Sala de evenimente are o capacitate de 50 persoane, dotată cu flip chart, video proiector, ecran de proiecție, sistem audio incorporat, ventilație, ieșire directă spre parcare, bar pentru pauză de cafea.

Relax Zone este curtea din spate al hotelului unde veți găsi liniștea, relaxân într-un hamac sau în ciubărul cu apă sărată, având ceea mai frumoasă panoramă din zonă.

Relax SPA este situat în clădire având în incintă saună uscată, saună finlandeză, baie cu aburi și jacuzzi, respectiv o piscină pentu copii.

  • Ofertă de weekend: cazare cu pensiune completă - 300 ron/persoană/noapte
  • Ofertă în zilele săptămânii: cazare cu pensiune completă -  250 ron/persoană/noapte
  • Pauza de cafea: 20 ron/persoană/ocazie

Micul dejun se va servi sub formă de bufet suedez, iar mesele principale cu meniuri fixe sau peste 30 de participanți sub formă de bufet suedez.

Galeria

Alte Oferte