Servicii

Hotel Relax Sovata

Servicii

Restaurant

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri oferă un meniu a la cart cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteți simți relaxat cu preparate culinare și băuturi atent selecționate, într-o ambianță elegantă și comodă. 

Wellness

Obiectivul nostru principal este asigurarea garanței că Hotel Relax este locul unde te simți bine. De aceea permanent extindem serviciile noastre.

Din aprilie 2018 Relax Spa vă oferă următoarele servicii: psicină pentru copii, jacuzziuri, baie cu aburi, saune, zonă de relaxare și masaj. Toți clienții hotelului sau restaurantului Relax pot beneficia de seriviciile oferite de Relax Spa.

Corporate

Relax BUSINESS îți oferă o perfectă combinație între pregătire profesională, relaxare și distracție. Evenimente pentru grupuri de maxim 50 de persoane.  

Teambuilding

Conferințe

Cursuri

Ședințe

Masaj

Răsfăț și Relaxare la Sovata! 
Masaj SUEDEZ: Cel mai popular masaj adaptat nevoilor corpului, care te ajută la relaxare și energizare. 
Masaj REFLEXO: Masajul picioarelor este o modalitate foarte simplă de a relaxa, de a detoxica și de a stimula anumite organe interne. 
Masaj SPORTIV: Este un masaj energizant, revigorant a întregului corp. 

Copii

Limpeziți-vă capul și lăsați-vă imaginația să zboare. Pentru aceasta, am creat un loc de joacă special pentru copii, unde ei pot fi ei înșiși și își pot lăsa imaginația să-și ia zborul.

Excursie

Ținutul Sării este plin de istorie, farmec și atracții deosebite. Descoperă-le acum cu Relax Tours!