Szolgáltatások

Relax Hotel Szováta

Szolgáltatások

Vendéglő

Az 50 férőhelyes étterem nemzetközi à la carte menüt kínál, valamint lehetőséget biztosít magán- vagy céges rendezvények szervezésére. Ez egy olyan hely, ahol nyugodtan érezheti magát gondosan válogatott ételekkel és italokkal, elegáns és kényelmes légkörben. 

Wellness

Fő célunk annak biztosítása, hogy a Hotel Relax ott legyen, ahol jól érzi magát. Ezért folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

2018 áprilisától a Relax Spa a következő szolgáltatásokat kínálja: gyermekmedence, jakuzzik, gőzfürdő, szaunák, relaxációs terület és masszázs. A Relax szálloda vagy étterem minden vendége igénybe veheti a Relax Spa szolgáltatásait.

Csapatépítés

A Relax BUSINESS a professzionális képzés, a pihenés és a szórakozás tökéletes kombinációját kínálja Önnek. Rendezvények 50 fős csoportok számára.

Csapatépítés

Konferencia

Tanfolyamok

Találkozók

Masszázs

Kényeztetés és Kikapcsolódás Szovátán!
SVÉD masszázs: A legnépszerűbb, a test igényeihez igazodó masszázs, mely egyaránt segít ellazulni és feltőltödni.
REFLEXO masszázs: A talpmasszázs nagyon egyszerű módja annak, hogy relaxáljunk, méregtelenítsünk és stimuláljunk bizonyos belső szerveket.
SPORT masszázs: Az egész test energizáló, élénkítő masszázsa.

Gyerekek

Tisztítsa meg a fejét, és engedje szabadjára a képzeletét. Ennek érdekében a gyerekeknek egy különleges játszóteret hoztunk létre, ahol önmaguk lehetnek, és szabadjára engedhetik a képzeletüket.

Kirándulás

A Só országa tele van történelemmel, bájjal és különleges látnivalókkal. Fedezze fel őket most a Relax Tours segítségével!