Ofertă Revelion 2023-2024

Ofertă Revelion 2023-2024

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, vă invităm să vă alăturați nouă, la Hotelul Relax, pentru o experiență festivă de neuitat. Oferta noastră exclusivă de Revelion garantează că trecerea dumneavoastră în anul următor va fi cu adevărat specială. Cu preparate culinare excelente, divertisment live și o atmosferă de sărbătoare, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă luați rămas bun de la vechi și să salutați noul în cel mai bun mod posibil.

celebration

5 zile de distracție

Pachetul de 5 zile include: 4 nopți cazare cu all inclusive light (mic dejun, prânz, cină, bauturi: vinul casei, bere, pălincă de casă, afinată), cină festivă de Revelion (petrecere cu DJ), carnaval (Seară medievală cu program), acces Relax Spa, minibar.

payments

Preț

Pachet 5 zile / 4 nopți

(29.12.2023 – 02.01.2024)

Tarif: 2900 RON/pers

Supliment single: 2000 RON/pers

Hotel Relax

Întâmpinați Anul Nou într-un cadru aparte la sărbătoarea exclusivă a hotelului nostru!

Experiență deosebită: Alăturați-vă nouă pentru o sărbătoare extraordinară, concepută cu atenție pentru a vă face șederea excepțională. Echipa noastră a planificat cu atenție fiecare detaliu pentru a vă asigura o experiență de neuitat.

Camere confortabile: Profitați la maxim de sărbătoarea de Anul Nou și cazați-vă în camerele noastre luxoase. Bucurați-vă din plin de festivități și apoi relaxați-vă în confortul camerelor noastre elegante, care vă vor asigura că trecerea în noul an este atât memorabilă, cât și relaxantă.

Program ofertă

REZERVĂ ACUM!

Faceți ca acest Revelion să fie de neuitat

Feedback

Clienți mulțumiți