Ofertă Teambuilding și Grupuri

Ofertă Teambuilding și Grupuri

Căutați un loc în care să ridicați munca în echipă la un nou nivel, să vă relaxați și să vă reîncărcați împreună? Ne bucurăm că ne-ați găsit, pentru că suntem convinși că vom putea răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră.

hotel

Confort de neegalat:

Amplasat în poala naturii, hotelul nostru vă așteaptă cu 22 de camere moderne și frumos amenajate. Camerele noastre sunt concepute pentru a vă oferi un refugiu confortabil și primitor în timpul șederii dumneavoastră.

restaurant

Delicii culinare

Gustați aromele tradiției în restaurantul nostru, unde vă așteaptă preparate delicioase, de inspirație locală. Bucătarii noștri talentați creează mâncăruri apetisante care vor face ca fiecare masă să fie de neuitat.

Hotel Relax

Relaxați-vă și revigorați-vă la Hotelul Relax

Amintiri de neuitat: La Hotel Relax & Wellness înțelegem importanța amintirilor de durată! Personalul nostru dedicat se va asigura că fiecare moment al șederii dumneavoastră este excepțional!

Joc și relaxare: Explorați zonele noastre de relaxare și joacă, unde veți găsi o atmosferă de râsete și tovărășie! Tenis de masă, jocuri de masă, discuții apropiate - Zona de relaxare are de toate!

Aproape de natură: Scufundați-vă în frumusețea naturii care înconjoară hotelul nostru. Respirați aerul curat și faceți plimbări pline de frumusețe!
 

Întâlniri productive

Sălile noastre de conferințe ultramoderne dispun toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a organiza sesiuni de team-building. Facilitățile de ultimă generație și o atmosferă relaxată oferă mediul ideal pentru întâlniri productive. Proiectoarele, flipcharturile și alte echipamente din sălile de conferință vă vor ajuta în desfășurarea eficientă a ședințelor. De asemenea, oferim servicii de catering, dacă este necesar.

Fie că este vorba de o sesiune de team-building, o reuniune de familie sau un eveniment special din viața dumneavoastră, credem că Hotel Relax & Wellness este destinația perfectă! Permiteți-ne să personalizăm un pachet care să se potrivească nevoilor și preferințelor specifice ale grupului dumneavoastră. Amintiri de neuitat vă așteaptă la Hotel Relax & Wellness!
 

Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată! 

Sunați-ne la numărul de telefon +40 748 626 677,

trimiteți-ne un e-mail la reception@hotelrelax.ro

Rezervă acum!

Descoperă magia Hotelului Relax

Hotel Relax

Galerie

Feedback

Clienți mulțumiți