Szolgáltatások

Relax Hotel Szováta

Szolgáltatások

Vendéglő

Az 50 férőhelyes étterem nemzetközi à la carte menüt kínál, valamint lehetőséget biztosít magán- vagy céges rendezvények szervezésére. Ez egy olyan hely, ahol nyugodtan érezheti magát gondosan válogatott ételekkel és italokkal, elegáns és kényelmes légkörben. 

Wellness

Fő célunk annak biztosítása, hogy a Hotel Relax ott legyen, ahol jól érzi magát. Ezért folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

2018 áprilisától a Relax Spa a következő szolgáltatásokat kínálja: gyermekmedence, jakuzzik, gőzfürdő, szaunák, relaxációs terület és masszázs. A Relax szálloda vagy étterem minden vendége igénybe veheti a Relax Spa szolgáltatásait.

Csapatépítés

A Relax BUSINESS a professzionális képzés, a pihenés és a szórakozás tökéletes kombinációját kínálja Önnek. Rendezvények 50 fős csoportok számára.

Csapatépítés

Konferencia

Tanfolyamok

Találkozók

Masszázs

Kényeztetés és Kikapcsolódás Szovátán!
SVÉD masszázs: A legnépszerűbb, a test igényeihez igazodó masszázs, mely egyaránt segít ellazulni és feltőltödni.
REFLEXO masszázs: A talpmasszázs nagyon egyszerű módja annak, hogy relaxáljunk, méregtelenítsünk és stimuláljunk bizonyos belső szerveket.
SPORT masszázs: Az egész test energizáló, élénkítő masszázsa.

Gyerekek

Tisztítsa meg a fejét, és engedje szabadjára a képzeletét. Ennek érdekében a gyerekeknek egy különleges játszóteret hoztunk létre, ahol önmaguk lehetnek, és szabadjára engedhetik a képzeletüket.

Medence

Érezd, ahogy a gondok elolvadnak, miközben lélegzetelállító természeti szépségben úszkálsz, és minden pillanatot megbecsült emlékké teszel. Legyen szó egy nyugodt reggeli fürdőzésről vagy egy lenyűgöző naplementés úszásról, medencénk olyan egyedülálló élményt nyújt, amely tökéletes harmóniában ötvözi a pihenést és a lenyűgöző tájat.